
آشنایی با انواع سرور مجازی؛ راهنمای انتخاب بهترین نوع
برای آشنایی با انواع سرور مجازی این مقاله را مطالعه کنید.
اخبار و مقالات آموزشی هاست و سرور در وبلاگ پارس پک
برای آشنایی با انواع سرور مجازی این مقاله را مطالعه کنید.
در این مطلب شما را با خدمات و ویژگیهای دیتاسنتر شهراد آشنا میکنیم.
۶ مزیت مهم خرید هاست سی پنل برای سایتهای وردپرسی را در این مطلب بخوانید.
راهنمای انتخاب و استفاده از خدمات دیتاسنتر ایرانسل را در این مطلب بخوانید.
مهمترین نکات راجع به دیتاسنتر افرانت را در این مطلب بخوانید.
در این مطلب شما را با خدمات، ویژگیها و موقعیتهای دیتاسنتر تبیان آشنا میکنیم.
در این مطلب شما را با خدمات و موقعیتهای دیتاسنتر Equinix آشنا میکنیم.
در این مطلب بهصورت جامع و کامل با دیتاسنتر هتزنر آشنا میشوید.
در این مطلب شما را با کاربردها و ویژگیهای سرور اختصاصی آشنا میکنیم.
سرویسهای میزبانی محدوده وسیعی از مفاهیم اعم از رایانش ابری، کانتینر (Container)، سیستم نام دامنه (DNS)، داکر (Docker)، آموزش سرور، آموزش هاست، آموزش CDN را در بر میگیرند. رایانش ابری (Cloud Computing)، سرویسهای محاسباتی مانند سرور، شبکه، دیتابیس، نرمافزار را در بستر اینترنت به کاربران ارائه میکند. با رایانش ابری میتوان دادهها و اطلاعات مهم را در اینترنت بهصورت امن با دسترسپذیری بالا ذخیره و نگهداری کرد. کانتینر هم نرمافزاری مجازیساز در سطح سیستمعامل است. با استفاده از Container اطمینان حاصل میشود نرمافزارهای اجرا شده روی یک پلتفرم، هنگام پیادهسازی در پلتفرمها و محیطهای دیگر بهدرستی کار میکنند و در اجرای آنها مشکلی وجود نداشته باشد. داکر به ماشین مجازی گفته میشود که فرایند ساخت، اجرا، مدیریت و توزیع برنامهها را در کانتینر ساده میکند. در Docker برنامهها (کانتینرها) میتوانند بر پایه لینوکس و ویندوز باشند. داکرها با استفاده از هستۀ لینوکس یا ویندوز، امکانات و قابلیتهایی که در پلتفرم میزبان وجود ندارد را برای اجرای سریع و عملکرد بهینه در اختیارشان قرار میدهند. سرور یک کامپیوتر پرقدرت و همیشه روشن است که وظیفۀ سرویسدهی به درخواستهای کاربران را برعهده دارد.
سرور دو نوع فیزیکی و مجازی دارد که براساس نیاز میتوان از هر کدام استفاده کرد. با انجام تقسیمبندیهای مجازی روی سرور، هاست بهوجود میآید. هاست یا سرویس میزبانی، بخشی از سرور است که برای نگهداری اطلاعات وبسایت سفارشیسازی میشود. سیستم نام دامنه یا DNS، سیستمی است که نام دامنۀ وبسایت را به IP قابل فهم برای سیستمهای کامپیوتری تبدیل میکند.
شبکه توزیع یا تحویل محتوا (Content Delivery Network | CDN) هم به مجموعهای از سرورهای مستقر در سراسر نقاط جهان گفته میشود. CDN اطلاعات را از سرور منبع کپی میکند و هنگام درخواست محتوا از سمت کاربر، اطلاعات درخواستی را از نزدیکترین سرور به او تحویل میدهد تا سرعت ارسال درخواست و دریافت پاسخ سریع باشد.
برای آشنایی بیشتر با آموزشهای تخصصی مانند آموزش سرور، آموزش هاست، آموزش CDN، کانتینر، داکر و DNS، مقالات بهروز و تخصصی پارسپک را پیشنهاد میکنیم.